Kulta- ja kellosepän palvelut

  Suomen Kultakello tarjoaa monipuolisia kulta- ja kelloseppäpalveluja ympäri Suomen.

  Suomen Kultakellon palveluihin kuulu kulta- ja kellonsepän palvelut yli 50 vuoden ammattitaidolla. Korjaamme kellosi ja korusi huolellisesti tuotteen arvoa vaalien, jonka lisäksi palveluihimme kuuluu myös korujen puhdistus. Kellojen paristonvaihdon yhteydessä tarkistamme aina myös kellosi vesitiiviyden ja vaihdamme tiivisteen tarvittaessa. 

  Voit tuoda vanhat kultakorusi mihin tahansa Suomen Kultakellon myymälään, ja hyvitämme niistä aina kilpailukykyisen hinnan joko lahjakortilla tai käteisellä. Halutessasi voimme suunnitella vanhoista koruistasi myös uuden, toiveidesi mukaisen korun. 

  Suomen Kultakellon ammattitaitoiset kultasepät viimeistelevät korusi, kellosi tai muun tuotteen ainutlaatuisella kaiverruksella, joka voidaan toteuttaa joko käsi-, tai konekaiverruksena. Tuotteen soveltuvuus kaiverrukseen tulee varmistaa aina tapauskohtaisesti. 

  Korvien rei'itys

  Lisäksi kaikissa Suomen Kultakellon myymälöissä tehdään korvareikiä. Myyjämme koulutetaan korvienrei’itykseen huolellisesti ja he varmistavat, että rei’itys tapahtuu mahdollisimman vaivattomasti ja kivuttomasti. Rei’ityksen yhteydessä annamme kirjalliset ohjeet korvareikien puhdistukseen ja vastaamme mielellämme kaikkiin kysymyksiin. 

  Suomen Kultakello tarjoaa yrityksellenne lahjaesineet: liikelahjat, henkilökuntalahjat ja henkilökunnan muistamislahjat monien vuosien kokemuksella. Suunnittelemme ja toteutamme vuosittain yrityslahjoja useille yrityksille ja organisaatioille heidän toiveidensa mukaisesti. Ota yhteyttä alla olevalla lomakkeella tai soittamalla asiakaspalveluumme. Laaditaan yhdessä yrityksenne lahjavalikoima sellaiseksi, joka muistetaan ja arvostetaan vuosienkin kuluttua.

  Pystyäksemme tekemään heti mahdollisimman tarkan tarjouksen, kerrothan viestissäsi yrityslahjan saajan/saajojen iän, sukupuolen, muistamisen syyn ja lahjojen luovutusajankohdan. Kiitos.

  Ota yhteyttä

  Yhteystiedot

  * Vaaditut tiedot

  Tällä sivulla kerromme hyödyllistä tietoa kellojen ja korujen hoidosta, valinnasta ja käytöstä. Tutustu vinkkeihin ja nauti korujen ja kellojen loistosta kauemmin!

  Helmet - päälle viimeisenä ja pois ensimmäisenä

  Helmet säilyttävät arvonsa vuodesta toiseen ja ovat aina tyylikkäät kantajan ikään ja tilanteeseen katsomatta.

  Helmien hoito
  Helmi on luonnonmateriaali, joten sävyerot helmien välillä ovat mahdollisia. Lisäksi helmet voivat menettää ajan myötä loistoaan ja kirkkauttaan. Vain oikein hoidettuna helmi säilyy kauniina vuodesta toiseen.

  Helmi on herkkä materiaali ja siksi helmikorut on hyvä säilyttää pienen kangaspalan (esim. silkki) tai pehmeän pumpulin sisällä erillään muista koruista aina kun tuote ei ole käytössä. Deodorantti, hiuslakka- ja hajuvesisuihkeet sekä kuumuus ja kosteus vahingoittavat helmen pehmeää pintaa, joten korut on hyvä riisua heti käytön jälkeen.

  Helmet voi pestä 1-2 kertaa vuodessa kädenlämpöisellä, erittäin miedolla saippualiuoksella. Huuhdo helmet pesun jälkeen huolella ja kuivaa ne pehmeällä kankaalla.

  Suomen Kultakellon myymälöistä voit ostaa myös erityistä helmenpesunestettä, tuoda helminauhan pujotuslangat tarkistettavaksi ja tarvittaessa helminauhan uudelleen solmittavaksi.

  Kellojen huolto

  Kellojen vesitiiveys ilmoitetaan useimmiten metreissä, joka ei kuitenkaan tarkoita syvyyttä, johon kellon kanssa voi sukeltaa. Suomessa myytävät kellot ovat vesitiiveydeltään useimmiten 50 M. Tällöin kello on rajoitetusti vesitiivis, mutta kelloa ei suositella käytettäväksi uidessa. Monet muoti- ja lastenkellot ovat roiskevesitiiviitä, jolloin merkintä on 30 M.

  Jos haluat uida kello kädessä, valitse kello, jonka vesitiiveys on vähintään 100 metriä (10 ATM). Laitesukellukseen soveltuvat parhaiten 200 M kellot ja syväsukellukseen 300 M kellot.

  Kellon vesitiiveys on kuluva ominaisuus. Jos kellon vesitiiveys on käytön kannalta tärkeää, tuo kellosi Suomen Kultakellon myymälään vuoden välein. Testaamme kellon vesitiiviyden ja tarvittaessa vaihdamme kumitiivisteen pariston vaihdon yhteydessä.

  Miten pitää hopeakorut kauniina?

  Viime vuosien aikana monet ovat siirtyneet kultakoruista hopeatuotteisiin. Hopeakoruja tulee kuitenkin hoitaa ja puhdistaa useammin kuin kultaisia. 

  Korujen puhdistus
  Hopeakorut tulee puhdistaa aina hopeakoruille tarkoitetuilla puhdistusaineilla. Jos koru on vain hieman tummunut voit käyttää hopean puhdistusliinaa. Mikäli koru tarvitsee perusteellisempaa puhdistusta, voit käyttää hopeanpuhdistustahnaa tai hopeanpuhdistusnestettä. Puhdistustahna levitetään korulle pehmeällä kangaspalalla ja puhdistuksen jälkeen koru huuhdellaan runsaalla vedellä. Puhdistustahna jättää tuotteen pinnalle suojaavan kerroksen.

  Nestemäinen puhdistusaine soveltuu koruille, joissa on paljon yksityiskohtia, joita ei pääse liinalla puhdistamaan. Korut käytetään nesteessä ja huuhdellaan runsaalla vedellä. Jos hopea on oksidoitu tai korussa on esim. helmiä, tulee korut puhdistaa mieluiten hopeapuhdistusliinalla.

  Suomen Kultakellon myymälöistä löydät laadukkaat puhdistustuotteet hopealle ja muillekin materiaaleille. Jos olet epävarma korusi puhdistuksesta, autamme sinua mielellämme oikean puhdistustavan löytämisessä.

  Suunnittelu ja toteutus Mainostoimisto Mediakolmio