Suomen Kultakello Oy

  Suomen Kultakello Oy on kello- ja jalometallialan yritys, joka on perustettu vuonna 1965. Toiminta aloitettiin Heinävedeltä, mistä Kotisalon perhe siirtyi Imatralle vuonna 1975. Yritys on laajentunut vuosien aikana Imatralta Lappeenrantaan, Kotkaan, Haminaan, Kouvolan ja vuonna 2002 Helsinkiin. Tällä hetkellä myymälöitä on 12 ja yritys on nykyisin yksi alansa suurimpia yksityisessä omistuksessa olevia yhtiöitä. Suomen Kultakello Oy:n toimitusjohtajana toimii perustaja, Martti Kotisalo. Vuonna 2013 Suomen Kultakello Oy avaa verkkokaupan, jotta yrityksen laadukkaat tuotteet olisivat kaikkien asiakkaiden saatavilla.

  Osa Suomen Kultakellon myymälöistä kuuluu Timanttiset-ketjuun, joka on Suomen suurin kello- ja korualan myymäläketju. Kaikissa Suomen Kultakellon myymälöissä asiakkaita palvelevat asiantuntevat ja palvelualttiit myyjät, ja palvelumme on aina joustavaa ja asiakaslähtöistä. 

  Jatkuvasti uudistuva korkealaatuinen tuotevalikoima, jota täydentää laadukas kellojen sekä korujen huolto- ja korjaustoiminta, on ollut yrityksen kasvun perustekijä. Seuraamme aktiivisesti koru- ja kelloalan trendejä ja kasvatamme jatkuvasti merkki- ja tuotevalikoimaamme asiakkailtamme saadun palautteen perusteella. 

  Halusitpa ilahduttaa itseäsi pienellä korulla tai ostaa suuremman lahjan lähimmäisellesi, haluamme aina tarjota parasta. 

  TERVETULOA KULTAKELLOON - ASIAKKAIDEN PALVELEMINEN ON MEILLE SYDÄMEN ASIA.

  Suunnittelu ja toteutus Mainostoimisto Mediakolmio