Alennuksia kelloista ja timanttikoruista! Pyydä oma tarjous asiakaspalvelu@suomenkultakello.fi

Grand Seiko

Grand Seiko

Grand Seiko

Ensimmäiset Grand Seiko kellot esiteltiin vuonna 1960 ja vuonna 1967 44GS-malli loi perustan Grand Seiko -tyylille. 44GS kellon esittely oli tärkeä maamerkki Grand Seikon kehityksessä; sen muotoilu ilmentää ainutlaatuista japanilaista käsitystä kauneudesta ja se asetti korkeat standardit mekaanisen kellon tarkkuudelle.

Jo viidenkymmenen vuoden ajan Grand Seikon asiantuntijat ovat omistautuneet tavoitteelle luoda ihanteellinen kello. Aikojen kuluessa Seikon kellojen valmistusteknologia on kehittynyt nopeasti, mutta Grand Seikon henki ja olemus on pysynyt samana.

Viidenkymmenen vuoden ajan Grand Seiko on edustanut samoja yksinkertaisia, mutta vaativia ihanteita. Vuodesta 1960 leijona on ollut Grand Seikon symboli ja se koristaa jokaisen Grand Seiko kellon takakuorta. Leijona kuvastaa Seikon asiantuntijoiden määrätietoista tavoitetta luoda maailman kehittyneinen, käytännöllinen kello, kello joka olisi ”Kellojen kuningas”.

Grand Seikon tyyli edustaa muotoilun yksinkertaisuutta, puhtautta ja käytännöllisyyttä, se heijastaa Grand Seikon keskeisiä ominaisuuksia: luotettavuutta, tarkkuutta ja kestävyyttä. Muodon ja toiminnallisuuden täydellistä harmoniaa.

View as Ruudukko Luettelo

Tuotteet 1-12 / 27

Sivu
per sivu
Aseta laskevaan järjestykseen
View as Ruudukko Luettelo

Tuotteet 1-12 / 27

Sivu
per sivu
Aseta laskevaan järjestykseen
Suomen Kultakello 2019