Tervetuloa! Pyydä oma tarjous asiakaspalvelu@suomenkultakello.fi

Casio

Casio

Ensimmäisen kellon lanseerauksen myötä marraskuussa 1974 Casio tuli rannekellomarkkinoille aikana, jolloin digitaalisuus oli mullistamassa kelloteollisuutta. Koska Casio:lta löytyi tällöin jo entuudestaan huippuluokan teknologiaa elektronisten taskulaskimien takaa, tuntui luonnolliselta jatkumolta siirtyä rannekellojen digitalisaation yhteydessä kehittämään kelloja maailmanlaajuiselle rannekellomarkkinalle.

Laajentaessaan toimintaansa rannekelloihin Casio aloitti peruskysymyksellä ”mikä on rannekello?”. Sen sijaan, että Casio olisi tehnyt yksinkertaisesti digitaalisen version perinteisestä mekaanisesta kellosta, Casio vei ajatusta pidemmälle. Tällöin Casio loi kellon, joka näytti tarkan kaksoisajan, minuutit, tunnit, päivät ja kuukaudet – puhumattakaan vuorokauden ajasta ja viikonpäivästä. Casio:n valmistama kello oli samalla myös maailman ensimmäinen kello, jossa oli automaattisesti toimiva digitaalinen kalenteritoiminto, jota ei enää tarvinnut nollata kuukauden pituuden vaihtuessa.

Casio on historiansa aikana muuttanut käsitystä kellosta tuomalla kelloteollisuuteen ainutlaatuisia ominaisuuksia, jotka muuttavat perinteisen rannekellon ranteessa käytettäväksi tietolaitteeksi.

View as Ruudukko Luettelo

3 tuotetta

Aseta laskevaan järjestykseen