Tervetuloa! Pyydä oma tarjous asiakaspalvelu@suomenkultakello.fi

Tietoa meistä

Suomen Kultakello Oy:n juuret ovat Heinävedellä, jonne Martti ja Pirkko Kotisalo perustivat ensimmäisen kello-ja jalometallialan myymälänsä vuonna 1965. Yritys on laajentunut vuosien varrella Imatralta Lappeenrantaan, Kotkaan, Kouvolaan ja Helsinkiin.

Yrityksen toimitusjohtajana toimii edelleen Martti Kotisalo. Yli 50-vuotinen yrittäjyys vaatii vahvaa visiota, uskoa ja tietoa siitä, mitä tekee.

- On tehtävä kaikki niin hyvin kuin osaa ja vielä paremmin. Lisäksi on oltava rehellinen itselleen ja toisille, Kultakellon perheyrityksen pää luonnehtii. Hänen mukaan yrittäjä pärjää pitkiä päiviä tekemällä, tarkalla elämällä sekä hyvällä suunnittelulla ja budjetoinnilla.

Nykyisin yritys on yksi alansa suurimpia yksityisessä omistuksessa olevia yhtiöitä. Maakunnallisen yrittäjäpalkinnon yritys on vastaanottanut vuonna 2007.

Suomen Kultakello Oy:n valikoimiin kuuluu niin kotimaisen muotoilun huiput mm.Kalevala Koru ja Lumoava sekä Sandberg ja Kohinoor, kuin sveitsiläisten kellojen parhaat merkit.

Sveitsiläissä kelloissa merkkivalikoimaan kuuluvat mm. Mido,  Oris, Certina, Raymond Weil, Frederique Constant.


Omaa maahantuontia edustaa sveitsiläinen Cover -merkki.

Ainoina jälleenmyyjinä suomessa toimimme seuraaville merkeille: U-Boat (italialainen) ja Meistersinger (saksalainen)

Haluamme olla mukana kaikissa elämäsi tärkeissä hetkissä. Meille on tärkeää, että valikoimistamme löytyy niin kastelahjat, vihki-ja kihlasormukset sekä lahjaideat kaikkiin elämäsi juhliin.

Tarjoamme kattavan valikoiman merkkibrändejä maailmalta kuten Daniel Wellington, Tommy Hilfiger, Guess, Nomination jne. Suuri osa tuotteistamme on myynnissä myös verkkokauppamme kautta. Verkkokaupan tuotteisiin liittyvissä lisätieto- ja muissa kysymyksissä neuvomme mielellämme kaikissa myymälöissä.

Suomenkultakello.fi verkkokaupan perustamme tukemaan Suomen Kultakello Oy:n perheyrityksen perinteikkäistä kivijalkakauppaa. Verkkokaupan tavoitteena on laajentaa asiakaspalvelua. Samalla nopeutamme tuotevertailua, tuotetietojen hakemista ja ostamisen helppoutta.

Toivotamme Sinulle antoisia ostoshetkiä kanssamme!