Tervetuloa! Pyydä oma tarjous asiakaspalvelu@suomenkultakello.fi

Certina


Voit luottaa minuun!

Certina on harjoittanut yli 130 vuoden ajan sveitsiläistä hienoa kellonvalmistustaitoa. Merkki panostaa korkeaan käsityötaitoon, modernin tekniikan hyödyntämiseen ja urheilullisuuteen kelloissaan. Kaikessa on kyse luotettavuudesta, dynaamisuudesta ja poikkeuksellisesta suorituskyvystä.

Certina historia sai alkunsa vuonna 1888 Grenchenissä kun veljekset Adolf ja Alfred Kurth perustivat työhuoneen korkealuokkaisten kellonosien valmistamiseksi. Kohta alkoi myös varsinainen kellonvalmistus. Vuodesta 1906 Kurthin veljeljesten valmistavat kellot tunnettiin nimellä Grana, mikä viittaa paikkakunnan latinankieliseen nimeen Granacus.

Juhliessaan 50-vuotista taivaltaan vuonna 1938 otettiin käyttöön uusi brändinimi kelloille: Certina. Nimi on johdettu latinan kielen sanasta Certus, mikä tarkoittaa luotettavaa. Jatkuvasta tuotekehityksestä hyvänä merkkipaaluna oli DS- konseptin lanseeraus vuonna 1959. ”Double Security” konseptilla Certina pyrki lisäämään rannekellojensa iskun- ja vedenkestävyyttä.

Kellon koneisto suojattiin erityisellä kumirenkaalla tukevaan kellon kuoreen. Kellon laitettiin vahvempi lasi, erityiset tiivisteen nuppiin, nupin akseliin ja takapohjaan. Certinan kellot niittivät mainetta tutkimusmatkailijoiden, seikkailijoiden ja tieteellisten kokeiden ajannäyttäjinä. Nykyään Certina kuluu maailman johtavaan Swatch Group kellokonserniin.

Certinan logossa on kilpikonna, mikä viestii kellon erityislaatuisesta kestävyydestä. Certina osallistuu yhteistyökumppanina merikilpikonnien suojeluohjelmaan Sea Turtle Conservancy, joka perustettiin samana vuonna kuin Certina lanseerasi DS-konseptin.

View as Ruudukko Luettelo

Tuotteet 1-12 / 71

Aseta laskevaan järjestykseen
Sivu