Tervetuloa! Pyydä oma tarjous asiakaspalvelu@suomenkultakello.fi

U-Boat


U-Boat - käsityönä Italiassa valmistettu

Tarkkuusinstrumenttien suunnittelija Ilvo Fontana sai Italian merivoimilta vuonna 1942 arvostetun toimeksiannon: suunnitella ja rakentaa uusi merivoimien käyttöön tarkoitettu kellomalli. Tämä haaste tarkoitti merivoimien korkeiden laatustandardien täyttämistä ja teknisten yksityiskohtien noudattamista, mutta ennen kaikkea maksimaalisen luotettavuuden ja luettavuuden takaamista kaikissa valo- ja sääoloissa.

Tuolloin sota-ajan olosuhteiden vuoksi hanke ei kuitenkaan toteutunut. Vuonna 2000 Ivon pojanpoika Italo Fontana löysi nämä arvokkaat suunnitelmat, joista tuli inspiraation lähde ensimmäisen U-Boat-kellon luomiseen ja hänen mottonsa: ”Uusi ulottuvuus ajassa”.

U-Boat kellot valmistetaan Luccassa Toscanassa. Kellot kootaan käsityönä ja koneistoina niissä käytetään sveitsiläsiä Eta-koneistoja. Yritysen omistaja Italo on innokas kokeilemaan erilaisia teknisiä ja materiaaleihin liittyviä ratkaisuja. Viimeisimpinä luomuksina on mainittava U-Boat Capsole kellot, joiden kuoret on kokonaan täytetty korkean viskositeetin öljyllä, jonka seurauksena syntyy illuusio lasin pinnassa kelluvista osottimista.

Kun haluat perinteisistä kelloista poikkeavan kellon kuitenkin vahvalla muotokielellä - vaihtoehtosi on U-Boat!

View as Ruudukko Luettelo

Tuotteet 1-12 / 25

Aseta laskevaan järjestykseen
Sivu